Thursday , 2 July 2020

Home » Info » SPEAKER EKSPO INOVASI MALAYSIA

SPEAKER EKSPO INOVASI MALAYSIA

April 2, 2012 9:30 pm by: Category: Info A+ / A-

Pendaki SOLO, MOhd Noor Mat Amin telah diberi peluang menjadi speaker pada Ekspo Inovasi Malaysia 2012 yang diadakan di Alor Setar pada 13-14 April lalu.

Ekspo yang diadakkan di Dewan Konvensyen Albukhary International University telah manarik ratusan pelajar sekolah sekitar Alor Setar dan juga pelajar Institusi pengajian tinggi di utara semenanjung.

Pelbagai acara menari telah dijalankan selain motivasi kecemerlangan diri oleh pendaki solo, sementara penyanyi Yassin juga turut mempersembahan pelbagai lagu untuk pengunjung ekspu yang diadakan selama dua hari itu.aanovasi010 – Copy

Sebahagian besar para pelajar sekolah dan ipt telah mengambil peluang untuk memperolehi pelbagai ilmu dan juga inspirasi oleh pendaki solo disamping bergambar kenangan.

Inilah peluang bagi pelajar untuk mendekati diri dengan pendaki solo terutama ketika mengunjungi di pameran inovasi yang diadakan itu.

SPEAKER EKSPO INOVASI MALAYSIA Reviewed by on . Pendaki SOLO, MOhd Noor Mat Amin telah diberi peluang menjadi speaker pada Ekspo Inovasi Malaysia 2012 yang diadakan di Alor Setar pada 13-14 April lalu. Ekspo Pendaki SOLO, MOhd Noor Mat Amin telah diberi peluang menjadi speaker pada Ekspo Inovasi Malaysia 2012 yang diadakan di Alor Setar pada 13-14 April lalu. Ekspo Rating: 0
scroll to top