Wednesday , 21 August 2019

Home » Info » PENDAKI SOLO RASMI HARI KOKURIKULUM

PENDAKI SOLO RASMI HARI KOKURIKULUM

July 29, 2011 9:46 pm by: Category: Info A+ / A-

KUALA LUMPUR, 29 JULAI 2011 — Pendaki Solo Negara, Mohd Noor Mat Amin yang juga jurugambar Utusan Mlaysia telah diberi penghormatan untuk merasmikan hari Kokurikulum SMK Seksyen 4, Kota Damansara hari ini.

lebih 1KLC_kota003-300x198,800 pelajar sekolah yang menyertai pelbagai aktiviti sejajar dengan 1 sukan 1 murid di jalan kan selama sehari itu.

Gambar menunjukkan sebahagian pelajar mengambil peluang untuk bergambar kenangan dengan Pendaki Solo Negara  yang juga jurugambar Utusan Malaysia, Mohd Noor Mat Amin dan artis popular, Datin Seri Tiara Jacquelina selepas majlis pemerasmian Hari Kokurikulum kali ke 7, SMK Seksyen 4, Kota Damansara semalam. Turut sama ialah Pengetua Sekolah tersebut,  Datin Zuraidah Mohamad (empat dari kanan).

Sebanyak 10 pertandingan diadakan pada hari ini yang membabitkan 1,800 pelajar sekolah itu termasuklan pertandingan memasak, menyumpit, dart, kanaddi, bola keranjang, bola tampar, basikal lambat dan juga karon. Para pelajar juga membuat persembahan zapin, citrawarna, nasyid serta menyertai pertandingan fotorgafi .

PENDAKI SOLO RASMI HARI KOKURIKULUM Reviewed by on . KUALA LUMPUR, 29 JULAI 2011 — Pendaki Solo Negara, Mohd Noor Mat Amin yang juga jurugambar Utusan Mlaysia telah diberi penghormatan untuk merasmikan hari Kokuri KUALA LUMPUR, 29 JULAI 2011 — Pendaki Solo Negara, Mohd Noor Mat Amin yang juga jurugambar Utusan Mlaysia telah diberi penghormatan untuk merasmikan hari Kokuri Rating: 0
scroll to top